Szélessávú internet


SES szélessáv -  internet bárhol

A SES Szélessávnak köszönhetően nem kell többé aggódni a földfelszíni internetkapcsolat elérhetősége miatt - nagy sebességű, megbízható szélessávú internet szolgáltatásunk bárhol hozzáférhető. A műholdas lefedettség terepviszonyoktól függetlenül mindenhova kiterjed.


Korábban Astra2Connect néven ismert szolgáltatásunk így nem korlátozódik városi területekre, mivel bárhol egy pillanat alatt hozzáférhető. Legyen szükség szélessávú internetre hegytetőn, a semmi közepén, vagy egy erdei kunyhóban, mi bárhol összeköttetést biztosítunk a világgal.

Internet bárhol

A SES Szélessáv megbízható nagysebességű internetkapcsolatot tesz lehetővé a földfelszíni infrastruktúrától függetlenül. A jelminőség állandó, a belvárosban és a sivatag közepén egyaránt - ráadásul a műholdas jeltovábbítást nem akadályozzák a tereptárgyak.

Gyors és rugalmas

A SES Szélessáv gyorsan csatlakoztatható és - számos földfelszíni szolgáltatóval szemben - adatátviteli sebessége állandó. Rugalmas korlátlan csomagokat és adatkorlátos előfizetéseket is kínálunk akár 10 Mbps letöltési, és 364 Kbps feltöltési sebességgel - így kiválaszthatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb kapacitást. A SES Szélessáv szolgáltatás havidíjai 12 900 ft-tól indulnak.

TV és telefon

A SES Szélessáv olcsó VoIP hívásokat is lehetővé tesz az interneten keresztül, így egyszerre böngészhetünk és telefonálhatunk.
Ugyanazzal a parabola antennával, ami a nagysebességű SES szélessávú internethez nyújt hozzáférést, tévéadás is fogható. Egy kis beállítás, és a TV alatt elhelyezett közönséges set-top box segítségével digitális TV csatornák százait élvezheti, többek között HD csatornákat is.

Hardver és beállítás

A költséghatékony csomag minden eszközt tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy számítógépe vagy hálózata a műholdas internetre csatlakozzon. A minőségi hardver nem igényel karbantartást, csak be kell kötni és kész is. 

Ez a könnyű telepítés bárki számára megoldható, és nem szükséges további szoftvereket installálni a számítógépre. Szakemberre is bízhatja a telepítést - az Ön által választott viszonteladó minimális összegért beállítja a műholdas internetet néhány nappal a SES Szélessávú szolgáltatás megrendelését követően.


Találja meg az Önhöz legközelebbi viszonteladót

Méltányos használat elve

A szolgáltatás rendkívüli túlterheltsége esetén a méltányos használat elvét alkalmazzuk: ideiglenesen minden felhasználó sávszélességét korlátozzuk, hogy minden felhasználóra ugyanannyi adatátviteli kapacitás jusson.

További információra van szüksége a SES Szélessáv szolgáltatásról?

Kérjük, látogasson el weboldalunkra, ahol angol nyelven olvashat a szolgáltatásról: www.ses-broadband.com